0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Rašović: Konačno odigrali kako treba (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.13 u 22:00
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Šef stručnog štaba Partizana Vuk Rašović nije imao nikakave zamerke na igru koju su prikazali njegovi izabranici protiv Radničkog iz Kragujevca u 3. kolu Jelen Superlige.

„Konačno smo odigrali kako treba. Publika je mogla da uživa, šest golova i mnogo šansi. Prvo poluvreme veoma dobro, pali smo u jednom delu drugog poluvremena, ali smo uspeli posle da se vratimo i uspostavimo kontrolu. Videli smo i prelep gol živkovića.“ kazao je Rašović i nastavio:

„Fofana je dao gol i počeo da opravdava ono zašto je doveden. Ninković je mlad, ali i ranije sam rekao da ne želimo da njegova pleća padne ceo teret. Danas je radio ono što je trebalo da radi i od njega očekujemo da tako nastavi.“

Igrački kadar još uvek nema jasnu sliku a to se najviše odnosi na napad koji je ostao bez Mitrovića, a možda i bez Šćepovića.

„U naredna dva dana ćemo znati da li Šćepović ide u u inostrastvo.“ rekao je trener Partizana.

Upitan da prokomentariše kapitensku traku na ruci Stojkovića šef crno – belih nije imao dilemu.

„Stojković je najstariji po satažu posle Saleta, tri i po godine je s nama i normalno je da od bude kapiten kad je Sale izašao.“

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter