0
Evropske lige

Kani doneo drugu pobedu Viljarealu (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.13 u 00:47

kani-akinjo-viljareal

U poslednjem meču subotnjeg programa 2. kola Primere Viljareal je rped svojim navijačima napravio preokret protiv Valjadolida i na kraju došao do drugog ligaškog trijumfa – 2:1 (1:1).

Gosti su već u 4. minutu došli do prednosti preko Havi Gere koji je dao gol nakon akcije u kojoj je učestvovao i Antonio Rukavina. Međutim, od tog trenutka potpunu inicijativu preuzela je „žuta podmornica“ koja je preko svog najboljeg igrača Đovanija dos Santosa došla do izjednačenja u 38. minutu pošto je Meksikanac uspešno realizovao penal.

Međutim u samoj završnici prvog dela dos Santos se povredio pa je u poluvremenu zamenjen, ali je ulogu lidera tima preuzeo iskusni Kani koji je prelepim pogotkom sedam minuta pre kraja meča postavio konačan rezultat.

Aleksandar Pantić je ceo meč presedeo na klupi Viljareala, dok je na drugoj strani Rukavina pružio solidnu partiju ali to nije pomoglo gostima da izbegnu drugi poraz u sezoni.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter