0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vešović i Pečnik zadovoljni učinjenim u Kruševcu (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.13 u 23:36
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Desni bek crvene zvezde, Marko Vešović, kao i strelac jedinog gola na utakmici protiv Napretka, Nejc Pečnik, složili su se u oceni da je Zvezda odigrala solidnu utakmicu u Kruševcu.

Marko je delimično zadovoljan prvim, a skoro potpuno zadovoljan drugim poluvremenom.

„Prvi utisak je da smo osvojili veoma važna tri boda na teškom gostovanju. U prvom poluvremenu je bilo prilika na obe strane, i naš protivnik je mogao do gola, ali nisu iskoristili svoje šanse, za razliku od nas koji smo u prvih 45 mintua stekli prednost pogotkom Pečnika. Mislim da je svaki gledalac koji je večeras bio na stadionu u Kruševcu mogao da uživa u lepoj fudbalskoj predstavi sa puno šansi u lepom fudbalskom ambijentu. Okrećemo se narednom duelu, i već od sutra sve misli i snage usmeravamo ka susretu sa Radničkim iz Kragujevca.“

Crvena zvezda za razliku od uvodna dva kola, ovoga puta nije primila gol.

„Mislim da imamo razloga za zadovoljstvo i zbog toga što smo uspeli da sačuvamo svoju mrežu tokom cele utakmice, a što nismo uspevali u nekim ranijim mečevima. Mi smo ekipa koja uvek igra za gol više i sigurno da nam je mnogo lakše kada u defanzivi odradimo sve zadatke jer u napadu imamo dosta kvalitetnih pojedinaca koji mogu da reše meč“ – istakao je Vešović.

FOTO> STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Slovenac u redovima crveno-belih, postigao je svoj drugi gol u prvenstvu, a ukupno treći u Zvezdinom dresu. Ipak, Pečnik je u prvi plan stavio izvanrednu atmosferu na stadionu „Mladost“.

„Prvo moram da pohvalim atmosferu na tribinama. Mislim da svaki igrač voli da igra pred punim stadionom. Što se same utakmice tiče, u prvih pola sata Napredak je možda bio i konkretniji tim, imao je više prilika, ali smo mi upravo iz tog dela meča izašli sa vođtvom od 1:0. U nastavku smo bili sve bolji i bolji, kontrolisali smo meč i mogli da postignemo još neki pogodak do kraja.“

Kako vreme prolazi, vezni red crveno-belih deluje sve kompaktnije i povezanije.

„Raduje nas sve u ekipi što nam je forma očigledno u uzlaznoj liniji, i što iz meča u meč delujemo sve kompaktnije i uigranije. Razlog toga je što smo se kasnije okupili, i sada kroz prvenstvene utakmice u hodu moramo da unapređujemo i ispravljamo uočene nedostatke. Ova pobeda nam takođe mnogo znači na planu samopouzdanja, i sigurno da i sledeće nedelje idemo u Kragujevac da osvojimo tri boda“ – zaključio je Pečnik.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter