0
Košarka

Kovačić krivi sudije za poraz

Objavljeno: 24.08.13 u 21:00

slavlje-juniorke-kosarkasice

Selektor ženske juniorske reprezentacije Srbije Zoran Kovačić glavnog krivca za poraz u polufinalu Evropskog prvenstva od Francuske pronašao je u sudijskoj trojci koja je prema njegovim rečima katastrofalno delila pravdu na ovom meču.

„Devojke još uvek plaču u svlačionici, a ja sam ogorčen, jer smo sudisjkom pljačkom sprečeni da se borimo za zlatnu medalju. Mi nismo kvaliteniji i bolji od selekcije Francuske, ali danas smo prikazali više i zaslužili da se plasiramo u finale. Trener sam više od 40 godina, međutim nikad banalnije nisamo dobio tehničku grešku kao danas niti sam video da se onakav prekrašaj kao nad Aleksandrom Crvendakić u poslednjim sekundama ne svira kao faul.

Sudije od sramote nisu smele da potpišu zapisnik na terenu, već su to uradile u svlačionici. Devojkama svaka čast, pružile su više od realnih mogućnosti, divovski se borile svih 40 minuta. Osim na slobodnim bacanjima nema im se šta prigovoriti. Ako su prave, a verujem da jesu, ovu veliku nepravdu moraju što pre da zaborave i da sutra osvoje bronzanu medalju, jer ishod meča za treće mesto samo od njih zavisi“ – istakao je Zoran Kovačić, selektor ženske U18 reprezentacije Srbije.

hotsport.rs/kss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter