0
Evropske lige

Janković: Pokazali smo koliko vredimo

Objavljeno: 24.08.13 u 21:42

 Calcio: Serie A; Verona-Milan

Fudbaleri Verone ostvarili su izvanredan rezultat na startu nove sezone Serije A. Oni su uspeli da savladaju favorizovani Milan na „Bentegodiju“ sa 2:1, a jedan od najboljih fudbalera „veroneza“ na ovoj utakmici bio je novajlija Boško Janković.

Milan je stigao do vođstva u 15. minutu pogotkom Andree Polija, da bi veteran Luka Toni preokrenuo situaciju u korist domaćina. Prvo je u 30. minutu izjednačio, da bi potom u 53. doneo pobedu Veroni na izvanrednu asistenciju Boška Jankovića.

„Presrećan sam zbog velike pobede protiv Milana. Pokazali smo da zaista vredimo i da ambicije mogu da nam budu daleko veće od samog opstanka u Seriji A“ – rekao je Janković, koji je u Veronu stigao ovog leta iz Đenove.

Srpski fudbaler ističe da je to samo početak jedne teške serije i da ekipa ne treba da previše poleti posle ovog dobrog rezultata.

„Moramo da ostanemo mirni i fokusirani, jer nas čeka period veoma teških utakmica. Ja sam prezadovoljan kako sam odigrao. Ovo mi je bio jedan od najboljih mečeva u dugom periodu. Treba da ostanemo u ovako dobro ritmu i da gradimo sezonu pobedama“ – kaže srpski fudbaler.

Već na startu sezone Verona je pokazala da je u prethodnom prelaznom roku napravila izvanredan posao dovođenjem Boška Jankovića i Luke Tonija. Provereni tandem je počeo da se isplaćuje u prvom kolu, a naredno iskušenje imaće već naredne nedelje kada će gostovati na Olimpijskom stadionu u prestonici, ekipi Rome.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter