0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vuk Rašović priznaje da novajlije nisu pokazale kvalitet (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.13 u 16:46
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Neki nisu na nivou, ali verujem u njih.

Koliko je lakše kad se pobedi u Evropi. Eto, Partizan je i protiv Tuna igrao promenjljivo, nije blistao, ali krajnji rezultat je taj koji daje notu raspoloženju u Humskoj.

U svetlu toga, čak ni izjava trenera Vuka Rašovića da pojedini igrači nisu na očekivanom niovu, nema kritički, već dobronamerni ton.

„Priznajem određana pojačanja nisu pokazala ono što od njih očekujemo, ali ne treba biti oštar. Mogao bih da nabrojim veliki broj primera igrača koji u prvo vreme, da ne kažem u uvodnih šest meseci nisu uspeli da se snađu u Partizanu, a onda su bili nosioci igre.

Treba biti strpljiv, tim pre, što neki do njih koji su na pozajmicama imaju ugovore po kojima nam ostavljaju mogućnost da ih otkupimo“ – kaže Rašović.

Trener Partizana se potom osvrnuo i na konkretnu utamicu protiv Tuna.

„Svaka pobda u Evropi je značajna, a pogotovo u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope. Ipak, daleko od toga da smo napravili nešto veliko, ali imamo dobar rezultat pred revanš i to je veoma bitno.

Švajcarci su ekipa koja je do završnice kvalifikacija došla s četiri pobede, eliminisali su predstavnike Švedske i Gruzije, što govori o njihovom kvalitetu.

Mi smo u većem delu meča protiv njih bili dominantni i naravno da mi se sviđa kakako podižemo formu.

Značajno mi je i to što Nikola Ninković pokazuje da je veliki potencijal, ali ja od njega očekujem da se ponavlja iz meča u meč. To od njega zahteva i Partizan kao veliki klub, a on ima kvalitet da to opravda“ – kaže Rašović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter