0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Pravimo jači tim nego prošle godine (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.13 u 16:13
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crvena zvezda Telekom polako kompletira tim za predstojeću sezonu. Dolaskom Amerikanaca na Zlatibor, crveno-beli sada imaju 16 igrača na raspolaganju. Trener Dejan Radonjić se na početku razgovora sa mnogobrojnim novinarima, koji su ekipu posetili na bayi;nim pripremama, osvrnuo upravo na najnovija pojačanja i kako su se oni uklopili u tim:

„Neophodno je nekoliko dana da se adaptiraju zbog vremenske razlike i da krenu da rade još jače nego što su do sada radili. Dobro je što nas sada ima mnogo više na treningu što je bio problem u prethodnom periodu. Njihov dolazak je u skladu sa našim planom da u novoj sezoni imamo bolji tim“ – konstatovao je trener Crvene zvezde Telekom, koji je pritom izneo svoje mišljenje o razlici ovogodišnje i prošlogodišnje ekipe:

„Pokušali smo da napravimo bolji tim u odnosu na prošlu sezonu. Pre svega jer nas očekuje mnogo konkurentnije takmičenje – Evroliga. Uz to, već je evidentno da je Jadranska liga mnogo kvalitetnija i da nas očekuje znantno napornija sezona nego prethodne godine“ – izjavio je Radonjić, koji je potom pričao o narednim izazovima koji čekaju košarkaše Zvezde:

„Uskoro nas očekuju i prve pripremne utakmice u kojima želimo da vidimo gde smo trenutno. Želimo da kroz meč sa Slogom uvedemo ekipu u sistem igranja utakmica. Nadam se da će utakmica proći u dobroj atmosferi i da ćemo izbeći povrede, što je u ovom trenutku najvažnije“ – rekao je trener crveno-belih, a potom je prokomentarisao i zalaganje juniora koji su priključeni timu na pripremama:

„Oni su svi veoma dobri momci koji su na visokom nivou i što se tiče motivacije, ali i samog treninga. Nisu im tako lako padali treninzi kako je vreme odmicalo. Stvarno sam jako, jako zadovoljan njihovim odnosom na treningu i siguran sam da će oni nositi Zvezdin dres u narednim godinama. Zadovoljstvo je raditi sa svima njima i sigurno da će njima, kao i svima nama biti lakše, kada su došli Dženkins, Šilb i Nelson jer sada imamo više mogućnosti za rad na treningu“ – zaključio je Dejan Radonjić, a potom se i osvrnuo na zdravstveni bilten igrača:

„Najbitnije je da su svi zdravi osim Tejića i Rebića, koji su imali manje probleme sa povredom. S obzirom na manji broj igrača na treningu mi smo uradili sve što smo očekivali i sve što je bilo potrebno. Atmosfera je bila zaista sjajna, dobro smo radili i nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu“ – izjavio je trener Zvezde.

Na pitanje ko će biti novi kapiten Crvene zvezde Telekom, Dejan Radonjić je rekao:

„Mislim da će to biti… napravio je dramsku pauzu strateg crveno-belih, a zatim nastavio: – pravovremeno objavljeno“ – osmehnuo se Radonjić i zagonetno pogledao ka novinarima.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter