0
Fudbal

Mojes: Nismo pod pritiskom da dovedemo pojačanja

Objavljeno: 23.08.13 u 18:24

dejvid mojes

Menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes rekao je britanskim medijima da je vrlo moguće da klub neće angažovati nijednog fudbalera do kraja prelaznog roka.

„Potrebna su nam pojačanja, ali nema pritiska da ih dovedemo. Dovešćemo jedno ili dva pojačanja ukoliko budemo mogli“, izjavio je Mojes.

Menadžer „crvenih đavola“, međutim, kaže da neće na silu nikog dovoditi u Junajted.

„To je nešto što bih voleo da uradim i razgovarali smo o tome još od kada stigao na Old Traford. Ali nećemo to uraditi samo zato što nam neko govori da moramo da dovodimo pojačanja“, konstatovao je Mojes.

Klub sa Old Traforda je u ovom prelaznom roku pokušao da dovede nekoliko igrača, među kojima je dvojac Evertona Maruan Felaini i Lejton Bejns.

„Imam ideju gde treba da pojačam ekipu, i ako su pravi igrači dostupni, odlično. Ako nisu, prva stvar koju ćemo uraditi je da ohrabrimo naše mlade igrače da igraju dobro kao što su igrali prošle sezone“, zaključio je menadžer Mančester Junajteda.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter