0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Kesar: Odlična reakcija u neugodnim trenucima

Objavljeno: 23.08.13 u 20:45
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Srbije pružili su veoma dobru partiju na početku pripremnog turnira „Sportoto“ u Istanbulu. Izabranici Dušana Ivkovića su bili ubedljivi protiv Hrvatske rezultatom 88:71.

Asistent trener reprezentacije Srbije Aleksandar Kesar bio je zadovoljan nakon meča.

„Dobra pripremna utakmica u kojoj smo pobedili kvalitetnu selekciju Hrvatske koja je igrala u kompletnom sastavu. Tokom čitavog meča bili smo u vođstvu i kontrolisali rezultat. Tim je odlično odreagovao u svim situacijama kad je protivnik rezultatski zapretio“, izjavio je pomoćnik Dušana Ivkovića.

Kesar je posebno istakao odličnu igru centarskog para Krstić-Katić.

„Od početka utakmice smo dobro uspostavili „post-ap“ igru preko naših visokih igrača Krstića i Katića, što nam je pogotovo u drugom poluvremenu omogućilo dosta otvorenih šuteva. Već sutra se sastajemo sa selekcijom Belgije, a tim mora da se navikne da igra mečeve dan za danom“, zaključio je Kesar.

Reprezentaciju Srbije sutra očekuje drugi duel, protiv Belgije od 15.45 časova, na pripremnom turniru u Turskoj pred Evropsko prvenstvo koje se održava u Sloveniji od 4. do 22. septembra.

hotsport.rs/kss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter