0
Domaći fudbal

Priveden zbog ometanja žandarmerije na fudbalskoj utakmici

Objavljeno: 22.08.13 u 21:13

Zandarmerija

Niška policija privela je Aleksandra S.(18) iz Niša i odredila mu meru zadržavanja zbog sumnje da je ometao pripadnike žandarmerije prilikom intervencije na fudbalskoj utakmici Radnički – Partizan, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu.

Aleksandar je, kako se sumnja, sa ostalim navijačima FK „Partizan“, ometao pripadnike žandarmerije koji su pokušali da zadrže nepoznatu osobu koja je preskočila zaštitnu ogradu.

Nepoznata osoba je uspela da se otrgne i vrati na tribine. Osumnjičeni Aleksandar će posle isteka mere zadržavanja biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja i sumnje da je učinio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, navodi se u saopštenju.

U redovnom postupku policija je, takođe, podnela krivičnu prijavu protiv Miloša M.(31) iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i prekršajnu prijavu protiv Igora P. (34) iz Niša zbog sumnje u nedolično ponašanje na sportskim priredbama.

Rad na identifikaciji ostalih navijača koji su plastičnim stolicama gađali pripadnike žandarmerije je u toku, navode iz policije. Fudbalska utakmica Radnički – Partizan odigrana je prošle subote, 17. avgusta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter