0
Evrokupovi

Mamić smenio Jurčića (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.13 u 09:35

krunoslav-jurcic

Odmah nakon poraza Dinama iz Zagreba od bečke Austrije od 0:2 u prvoj utakmici plej ofa kvalifikacija za Ligu šampiona trener Krunoslav Jurčić dobio je otkaz.

Obrazlažući „munjevitu“ smenu čefa stručnog štaba, prvi čovek „modrih“   Zdravko Mamić je na konferenciji za novinare je istakao da je Dinamo doživeo jedan od najtežih poraza u klupskoj istoriji:

„Bilo je teških poraza, ali ovaj je jedan od najtežih. Toliko energije koliko je bilo večeras na stadionu u Maksimiru bilo je još samo protiv Partizana i zato će mi ova noć ostati najgora od kada sam u Dinamu“, rekao je Mamić.

„Poraz je još teži pošto svi znamo da smo kvalitetniji tim od Austrije, a oni su slavili sa 2:0. Ipak, još nije sve izgubljeno. Bitka jeste, ali ne i rat i ja garantujem da ćemo pobediti u Beču. Da li će to bili dovoljno za prolaz, videćemo“, dodao je predsednik Dinama.

Mamić je još rekao da će tim u revanšu voditi Zoran Mamić.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter