0
Domaći fudbal

Umesto u Zvezdi Kostovski na korak od Partizana

Objavljeno: 21.08.13 u 12:15

jovan-kostovski

Jovan Kostovski je srpskoj javnosti postao poznat pre nekoliko nedelja kada se spominjao kao moguće pojačanje Crvene zvezde u špicu napada, ali bi prvi strelac makedonske lige na kraju ipak mogao da završi na drugoj strani Topčiderskog brda odnosno u Partizanu.

Prema saznanjima Blica srpski šampion zamenu za Aleksandra Mitrovića, koji je prešao u Anderleht, vidi u korpulentnom napadaču Vardara koji je prošle godine postao i reprezentativac Makedonije.

Kostovski nije bez internacionalnog iskustva pošto je je nastupao za grčki OFI i turski Ordunspor, ima 26-godina i odličan osećaj za gol, a to je upravo ono što je Partizanu potrebno jer se jalovost napada srpskog šampiona videla u utakmicama protiv Širaka i Ludogoreca, a potvrđena je u subotnjem duelu sa Radničkim.

U svakom slučaju Partizanu je ostalo vrlo malo vremena za realizaciju ovog transfera odnosno verovatno će morati da ispuni sve uslove koje Vardar postavi pošto je do kraja prelaznog roka ostalo još samo 10 dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter