0
Domaći fudbal

Sad Makedonca nude Zvezdi /VIDEO/

Objavljeno: 03.08.13 u 21:40

jovan-kostovski

Crvena zvezda i dalje traga za napadačem koji bi mogao da popuni rupetinu nastalu odlaskom Ognjena Mudrinskog pošto se ispostavilo da Abiola Dauda nije sposoban da to uradi.

Kako je dolazak Artema Milevskog ili Laneta Jovanovića i dalje u magli odnosno jako teško bi moglo da se desi da jedan od njih dvojice dođe na Marakanu crveno-beli moraju da razmišljaju i o drugiom rešenjima, a poslednje u nizu koje se nudi rukovodstvu srpskog vicešampiona je Jovan Kostovski centarfor skopskog Vardara.

Kostovski je prošle godine bio najbolji strelac makedonskog šampionata sa 22 postignuta gola i navodno već postoji interesovanje bukureštanskog Dinama za njega, ali su ga menadžeri ipak ponudili Zvezdi pošto mu je opstalo samo šest meseci ugovora sa Vardarom pa obeštećenje ne bi bilo visoko.

Kostovski ima 26 godina i nešto internacionalanog iskustva pošto je uz Vardar i Metalurg igrao u grčkoj ekipi OFI sa Krita i turski Ordunspor.

Dok se čeka pojačanje u špicu u revanšu protiv Černomoreca priliku će verovatno dobiti Stefan Mihajlović kojem je istekla suspenzija, pogotovo jer ni Filip Kasalica zbog parnih žutih kartona neće moći da igra u četvrtak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter