0
Domaći fudbal

Bajković: Bolji smo od Partizana

Objavljeno: 21.08.13 u 11:50

bajkovic

Kontraverzni golman Crvene zvezde Boban Bajković u intervjuu za Sportski žurnal tvrdi da klub sa Marakane konačno ima bolji tim od večitog rivala i da je vreme da se trofeji vrate u Ljutice Bogdana.

„U poslednjih nekoliko godina nismo imali jači tim. Mnogo smo bolji od Partizana, samo to treba da pokažemo na terenu i da ne ostane na rečima. Šest godina ne uradismo ništa“ – kazao je popularni Bajko.

Pobedom Zvezde nad Jagodinom i remijem Partizana u Nišu prednost crno-belih je smanjena na samo jedan bod.

„Lakše se diše. Čekali smo željno pobedu posle katastrofe u Ivanjici. Nema više stajanja, ne sme da nam se ponovo Javor ako mislimo da osvojimo titulu. Biće neizvesno i žestoko prvenstvo, gubiće se još bodovi. Daj Bože da oni više kiksiraju od nas, cilj nam je da pobedimo sve do kraja jesenjeg dela sezone“

Golman Zvezde se osvrnuo i na poslednja dešavanja odnosno sukobe na relaciji Crvena zvezda – Fudbalski savez Srbije.

„Nisu bezveze navijači krenuli u akciju. Neću da komentarišem suđenje, ali videli ste da se cela Srbija smejala prvoj utakmici Partizana u prvenstvu“ – podseća Bajković, koji nije želeo da poraz u Ivanjici pripiše nervozi zbog sukoba sa prvim čovekom srpskog fudbala, ali ističe:

„Krivo nam je bilo. Oni su nam najveći rivali i ne vidim da je strašno ako ne pobede. Mi smo izgubili u Ivanjici i niko nam nije pomogao. I ne treba, ali neka bude pošteno svuda. Ne obaziremo se na to ko nam sudi. Niko, valjda, neće namerno da nas ošteti.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter