0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Pauljević igrao suprotno sporazumu

Objavljeno: 18.08.13 u 20:31
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Krajnje neočekivana ali nimalo bezazlena situacija dogodila se na utakmici 2. kola Jelen Superlige između Radničkog i Partizana.

Naime Branko Pauljević igrač crno – belih koji je na pozajmici u Nišu našao sa na terenu protiv svog kluba i to suprotno sporazumu o pozajmici.

Da postoji klauzula koja Pauljeviću zabranjuje da igra protiv Partizana potvdio je i Albert Nađ.

„Postoji sporazum između dva kluba i ugovor overen u Fudbalskom savezu. Ne znam u čemu je problem, Bekvalac je morao da zna za sporazum između dva kluba. Sad je na Savezu da proceni situaciju i eventualno reaguje. Inače, iste sporazume imamo i sa klubovima kojima smo pozajmili Aškovskog i Kneževića“ napominje Albert Nađ.

Inače sam Dragoljub Bekvalac je nekoliko dana pre utakmice konstatovao da nema nikakave logike da Pauljević ne sme da igra protiv Partizana, a sme protiv drugih superligaša, pa je samim tim svesno rešio da prekrši sporazum. Kakve će biti konsekvence ostaje da se vidi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter