0
Evropske lige

Košta doneo pobedu Valensiji na Đukićevom debiju (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.13 u 00:50

rikardo-kosta-slavlje

Miroslav Đukić je na debiju u zvaničnoj utakmici na klupi Valensije uspeo da zabeleži trijumf pošto su njegovi izabranici istina uz dosta muke i minimalno savladali goste iz Malage sa 1:0 (0:0).

U više nego izjednačenom meču fudbaleri Valensije su do pobede došli golom Rikarda Košte koji je u 64. minutu iskoristio slabu reakciju golmana gostiju Kabaljera i rutinski je sproveo loptu u njegovu mrežu. Igrači Malage su protestvovali kod glavnog sudije tražeći prekršaj u skoku nad Argentincem, ali je Alfonso Alvarez nonšalantno pokazao na centar.

Valensija je tako nakon slabog starta priprema i nekoliko neočekivanih rezultata posle trijumfa nad Interom i Evertonom pobednički niz nastavila i u 1. kolu Primere što će joj dosta značiti pošto je u naredna četiri kola očekuje vrlo težak raspored. „Slepi miševi“ sledeće nedelje gostuju Espanjolu, potom dočekuju Barselonu, pa idu na noge Betisu, a potom im na Mestalju dolazi Sevilja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter