0
Evropske lige

Šampion se namučio u Frankfurtu, Hofenhajm i Volfsburg ubedljivi

Objavljeno: 17.08.13 u 17:30

Mandzukic

Šampion Nemačke Bajern iz Minhena zabeležio je i drugu pobedu u novoj sezoni. Ubedljive pobede u 2. kolu nemačke Bundeslige ostvarili su Hofenhajm i Volfsburg.

Bajern je do pobede došao golom Marija Mandžukića u 13. minutu meča. Imali su domaći nekoliko prilika da dođu do boda u poslednjim trenucima meča, ali su se Bavarci odbranili i došli do nova tri boda.

Hofenhajm je pregazio na gosotvanju u Hamburgu HSV sa 5:1. Golove zsu postigli Roberto Firmino u 5. i 77, Kevin Foland u 50 i Entoni Modeste u 67. i 74. minutu, dok je jedini gol za Hamburg postigao Rafael van der vart iz penala u 44. minutu utakmice.

Volfsburg je bio ubedljiv protiv Šalkea. Oni su slavili rezultatom 4:0, a strelci su bili Robin Noče u 54, Vieinja u 61, Naldo u 68. i Štefan kučke u nadoknadi vremena.

Leverkuzen je kao gost uspeo da savlada Štutgart sa 1:0 autogolom Danijela Švaba u 42. minutu.

Poraz na svom terenu doživeo je Frajburg pošto je izgubio od majnca sa 2:1. Strelci za Majnc su bili Cimling u 64. i Miler u 68, a utešni pogodak za Frajburg postigao je Frajs u 71. minutu.

Do tri boda došao je i Verder pošto je na svom terenu savladao minimalnim rezultatom ekipu Augzburga, a jedini pogodak postigao je Mehmet Ekiči u 22. minutu.

Posle nekompletnog drugog kola nemačke bundeslige na tabeli vode Verder, Bajern, Leverkuzen i Majnc sa maksimalnim učinkom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter