0
Evropske lige

Mrdaković dvostruki strelac (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.13 u 22:43

miljan-mrdakovic-veria

Fudbaleri Verije igrali su 2:2 sa Platanijasom na gostovanju na otvaranju novog šampionata Grčke, a oba gola za tim Gorana ’Plavog’ Stevanovića postigao je Miljan Mrdaković.

Stevanovićev zvanični debi na klupi Verije, čije boje je branio kao igrač, nije počeo baš najbolje, pošto je Platanijas posle 45 minuta vodio sa 2:0.

Domaći su došli do vođstva u 29. minutu preko Nazlidisa, a prednost je udvostručio Gundulakis, tri minuta pre odlaska na odmor.

Ipak, u nastavku je došlo do preokreta i to naviše zahvaljujući Mrdakoviću. Srpski fudbaler je u 62. minutu smanjio zaostatak svog tima, da bi u 85. minutu novim sjajnim golom postavio konačan rezultat utakmice i tako se na najbolji mogući način preporučio selektoru Mihajloviću za preostale mečeve kvalifikacije, pošto bi svojim iskustvom mogao značajno da pomogne mladim napadačima srpske reprezentacije.

„Osvojili smo mnogo bitan bod na startu šampionata. Uspeli smo da se vratimo i da sa desetoricom igrača na terenu dođemo do 2:2 na vrućem gostovanju. Goran Stevanović je majstorski postavio igru, a meni se otvorilo pa sam izuzetno efikasno otvorio novu sezonu. Verujem da ćemo biti sve bolji i bolji u nastavku prvenstva“ – istakao je Mrdaković.

Verija je, inače, do preokreta došla sa desetoricom igrača, pošto je u 77. minutu Apostolopulos dobio drugu javnu opomenu.

U narednom kolu grčkog šampionata Veriju sledeće subote očekuje prvi meč na domaćem terenu, kada će ugostiti OFI.

Golove sa današnje utakmice možete da pogledate ovde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter