0
Evropske lige

Mojes: Nemoguće je biti bolji od Fergija

Objavljeno: 17.08.13 u 12:44

mojes

Neverovatne uspehe koje je na klupi Mančester Junajteda imao Ser Aleks Ferguson biće nemoguće ponovoiti, ali je novi menadžer „crvenih đavola“ Dejvid Mojes istakao da je spreman za izazove.

Pred početak nove sezone u Premijer ligi Mojes je rekao da će vredno raditi da bi zadržao Junajted u vrhu.

„Neću biti bolji od Fergusona. Nemoguće je biti bolji od Aleksa Fergusona, jednostavno je tako. Ono što mora da se desi klubu je da mora da nastavi dalje. Mislim da sam potpuno spreman za ovaj posao. Radio sam vredno u Prestonu, a potom i u Evertonu. Radio sam godinama da bih došao u poziciju da imam dovoljno sreće da dobijem veliki posao, a za mene je ovo najveći. Jesam početnik što se tiče Mančester Junajteda, ali generalno gledano to nisam. Radiću vredno da bih zadržao Junajted na vrhu“, izjavio je Mojes.

Ferguson je napustio klupu Junajteda, ali je ostao u klubu i njegovi saveti će dobro doći Mojesu u daljem radu.

„Dosta razgovaram sa njim. On je sjajan mentor. Ovaj klub ima način i sredstva da privoli najbolje igrače da dođu baš ovde i ukoliko nam baš on bude potreban za tako nešto, uskočiće bez problema“, konstatovao je menadžer Mančester Junajteda.

Prvi meč u novoj sezoni Premijer lige Mančester Junajted igra protiv Svonsija na „Liberti“ stadionu, a na programu je u subotu od 18:30 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter