0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

Vidić veruje u odbranu titule

Objavljeno: 16.08.13 u 16:53
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kapiten Mančester Junajteda i bivši reprezentativac Srbije, Nemanja Vidić rekao je da je uveren kako će „crveni đavoli“ odbraniti titulu šampiona Engleske.

„Imamo dobru ekipu, sa dosta kvalitetnih igrača. Takođe, tu je i grupa mladih fudbalera koji su napredovali u poslednje dve godine na Old Trafordu. To je veoma važno za naš tim. Dovoljno smo jaki da budemo konkurentni u borbi za sve trofeje. Možda bi još jedan ili dvojica novajlija dobro došli“,rekao je Vidić.

Novi menadžer Junajted Dejvid Mojes tokom letnjeg prelaznog roka uporno pokušava da dovede Seska Fabregasa iz Barselone, ali mu to zasad ne polazi za rukom.

„On je zaista dobar igrač, ali nije moj posao da pričam ko nam je potreban u timu. Svaki novajlija koji dođe ovde biće prihvaćen, tako je bilo i kada sam ja stigao. Ipak, posao nas igrača je da se fokusiramo na prvu sledeću utakmicu“, poručio je Vidić.

Junajted utakmicu prvog kola Premijer lige igra sutra u gostima protiv Svonsija od 18.30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter