0
Fudbal

Srnu ne brine loša igra u Lihtenštajnu

Objavljeno: 15.08.13 u 16:41

darijo-srna

Kapitan fudbalske reprezentacije Hrvatske Darijo Srna priznao da mnogo puno toga nije funkcionsalo u tesnoj pobedi na prijateljskom meču protiv Lihtenštajna (3:2) odigranom u Vaduzu. Ipak, među Hrvatima nema prevelike panike uoči gostovanju u Beogradu, 6. septembra.

„Jesam li zadovoljan? I jesam i nisam. S ekipama poput Lihtenštajna moramo da dominiramo 90 minuta, u većem delu utakmice smo bili bolji, a ponovile su se neke stvari koje nam smetaju i na čemu moramo da poradimo. Drugačije će biti sa Srbijom, biće više vremena za pripreme i naravno, veći je ulog. Atmosfera pred Beograd? Narušena je bila kod navijača i u javnosti, kod nas igrača ne. Mi smo uvek pozitivni, znamo da se sport sastoji od poraza i pobeda. Napravićemo sve da nam se Škotska ne ponovi i pokušaćemo da pobedimo na Marakani“ – rekao je Srna u izjavi za Jutarnji list.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter