0
Ostali sportovi

Nikolić i Dačić čestitali Emiru

Objavljeno: 15.08.13 u 22:53

emir-bekric

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je atletičaru Emiru Bekriću i Atletskom savezu Srbije osvajanje bronzane medalje, u disciplini 400 metara prepone, na Svetskom prvenstvu u atletici u Moskvi, prenosi Tanjug.

„Poštovani Emire, tvojim nizom medalja svrstao si se u vrhunske sportiste, predstavio svoju zemlju i obradovao sve njene građane. Naši sportisti svakog dana postižu izvanredne rezultate koji su odraz neizmernog talenta i neprestanog nadograđivanja, borbenosti, istrajnosti i volje. Hvala ti na načinu na koji nas predstavljaš i kojim pružaš primer i motiv drugim sportistima“, navodi se u čestitki predsednika Nikolića.

I predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić čestitao je danas Emiru Bekriću osvajanje bronzane medalje u trci na 400 metara s preponama na Svetskom prvenstvu u Moskvi.

„U ime Vlade Republike Srbije i svoje lično ime čestitam Vam na izuzetnom uspehu na Svetskom prvenstvu u Moskvi. Ova medalja ima zlatni sjaj i Vaša je zasluga što se Srbija vraća u svetsku atletsku elitu. Želim Vam još puno trofeja kojima će se Srbija radovati”, navodi se u čestitki premijera Dačića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter