0
Košarka

Šilb: Očekujem da navijači budu ludi za našom košarkom

Objavljeno: 14.08.13 u 13:55

silb

Drugo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku bio je američki košarkaš Blejk Šilb (201, 29). Od tog transfera prošlo je više od mesec dana i sada se već bliži trenutak kada će se Amerikanac obresti u Srbiji i priključiti ekipi na pripremama.

Pošto mu je odmor ove godine bio prilično dug, Šilb je individualno trenirao, ali je i iskoristio priliku da se bolje upozna sa ambijentom u kome će igrati sledeće sezone.

„Znam da su navijači Crvene zvezde veoma strastveni. Čuo sam brojne priče i video mnogo toga o njima na internetu. Mogu da kažem da mi to kao igraču daje dodatnu energiju. Mislim da je u zajedničkom interesu da imamo velika međusobna očekivanja, da navijači mnogo toga očekuju od od nas, ali i da mi igrači u svakom trenutku možemo da se oslonimo na njih. Očekujem da navijači budu ludi za košarkom koju budemo igrali, a od nas će za uzvrat dobiti maksimalno požrtvovanje svaki put kada budemo izašli na teren.“ kaže Šilb za Večernje novosti.

Odlični Amerikanac koji iga na poziciji krila ne krije da su mu ambicije sa Zvezdom najveće.

„To znači da u svakom smislu budemo uspešniji i ostvarimo još bolje rezultate nego što je to bio slučaj prošle sezone. Želja mi je i da Crvena zvezda ostvari zapaženu ulogu u Evroligi, a sebi želim dobro zdravlje jer je to najvažanije“ zaključio je Šilb.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter