0
Fudbal

Ronaldo u Mančesteru

Objavljeno: 13.08.13 u 13:03

cristiano-ronaldo__1124637c

Navijači Mančester Junajteda dobili su priliku da makar nekoliko dana maštaju o povratku Kristijana Ronalda u klub pošto je Portugalac u ponedeljak viđen u ovom engleskom gradu što je odmah podgrejalo nade pristalica „đavola“.

Ovu vest prvo je na svom tviter profilu objavio jedan od urednika Skaj Sporta, a potom je i sin jedne od legendi Junajteda Pedija Kreranda ocu javio istu vest što je uzburkalo javnost.

Iako nema fotografije koja bi potvrdila autentičnost ove vesti engleski mediji su već pronašli četiri razloga koja navode na razmišljanje o Ronaldovom povratku na Old Traford.

Prvi je naravno taj što Portugalac i dalje okleva da produži ugovor sa Realom, drugi je pronađen u činjenici da se Antonio Valensija odrekao dresa sa brojem 7 pa je on sada upražnjen, treća stvar koja je enigmatična je to što Mojes ne želi da otkrije ime velikog pojačanja koje najavljuje i na kraju Realu je potreban novac za dovođenje Gereta Bejla.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter