0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Kokeza: Nisam pretio Karadžiću

Objavljeno: 12.08.13 u 15:44
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Danas se u medijima pojavila informacija da je potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza pretio prvom čoveku sprskog fudbala Tomislavu Karadžiću, međutim kao što je Hotsport.rs sinoć napisao nisu u pitanju bile pretnje već neumesna sms poruka.

Da pretnji nije bilo potvrđuje i Kokezino saopštenje.

„Tačno je da sam mu poslao SMS poruku tokom trajanja utakmice između Partizana i Novog Pazara, ogorčen sudijskom krađom koji su mogli da vide svi građani Srbije u direktnom TV prenosu. Nijednom rečju mu nisam pretio osim što sam stvari nazvao pravim imenom i lopovluk i pljačku kvalifikovao na jedino mogući način.

Karadžić je javna ličnost i trebalo je već da nauči da svi imaju pravo na svoje mišljenje o njegovom radu. Samo je Tito imao Zakon po kome niko ne sme da ga kritikuje pa se nadam da ne misli da se to pravilo odnosi i na njega bez obzira što su sličnih godina.

Dakle, ja sam kao građanin rekao Karadžiću da treba da ga je sramota zbog sudijske krađe i da smatram da je on organizator iste. To je moje mišljenje kao što u današnjim novinama vidim da je njegovo mišljenje da ljude koji traže njegovu smenu naziva kriminalcima.

Vreme neprikosnovene vlasti Tomislava Karadžića u fudbalu je prošlo kao što je vreme lopovluka i krađe u Srbiji iza nas. Dakle, moj sukob sa Karadžićem nije ličan već je to sukob dva koncepta i dva morala. Mi smo dva različita sveta jer su za mene istina i pravda jači argumenti od pljačke i nameštanja. Uveren sam da fudbalsko vreme zla u Srbiji, koje oličava Tomislav Karadžić, prolazi i da se više nikada neće vratiti“, navodi se u saopštenju Zvezdinog potpredsednika Kokeze.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter