2
Domaći fudbal

Kokeza vređao Toleta

Objavljeno: 11.08.13 u 23:27

tole

Najavili su iz Crvene zvezde da će Tomislav Karadžić u ponedeljak pričati kako su mu ljudi s Marakane pretili, ali Tole tvrdi da to neće učiniti. On samo kaže da ga je potpredsednik crveno-belih Slaviša Kokeza vređao, ali da nikakvih pretnji nije bilo.

„Ne, niko mi nije pretio, već sam samo dobio neumesnu poruku od jednog člana najužeg rukovodstva crveno-belih.

Dobio sam u subotu poruku u kojoj je pisalo: „Tole, sram te bilo za današnju krađu na utakmici Partizan – Novi Pazar. Ti si definitivno organizator nameštanja u našem fudbalu“. Ispod ovog teksta je bio potpis Slaviša Kokeza.

Poruku sam video tek nakon, recimo, pola sata i odlučio sam da pozovem taj broj telefona, jer je takvu poruku mogao da pošalje svako i da se poptiše lažnim imenom i prezimenom. Međutim, na moj poziv se zaista javio Slaviša Kokeza.

Rekao mi je da je to njegova poruka, a ja sam mu poručio da nisam ni gledao utakmicu, jer sam na odmoru i da ne znam šta je bilo. Pa čak i da je bilo sudijskih grešaka, šta ja imam s tim? To će da rešava sudijska komisija“, kaže Tomislav Karadžić i nastvalja:

„Poručio sam mu da nije baš umesno da potpredsednik jednog kluba šalje ovakvu poruku predsedniku Saveza i da ću kad se vratim ovo proslediti organima FSS koji će to dalje procesuirati. On mi je na to rekao da će „Vas procesuirati neki drugi organi“, gde pretpostavljam da je mislio na državne organe, ali ne znam da li se to odnosilo na mene ili na FSS u celini.

On mi je tom prilikom poručio i da se sprema saopštenje, a ja imam informaciju da su ga pisali Nebojša Čović i portparol Marko Nikolovski. Ipak, mislim da ako se šalje tako nešto, da bi ispod toga trebalo da bude potpis predsednika kluba.“

Čelnici Zvezde su u jednom od saopštenja istakli kako za njih Tomsilav Karadžić više nije predsednik Saveza, na šta se Tole samo nasmejao.

„Mene nije ni izabrala Crvena zvezda, pa me neće ni menjati oni. Njihovo pravo je da me ne smatraju predsednikom, ali ja to jesam i kad se vratim s odmora najnormalnije ću obavljati svoj posao, kao i do sada“, rekao je Tole.

 

Hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Gazi Tole do pobede, nedaj ovoj nizoj mandovskoj rasi da te vredja, ocemo i sledece godine u maju da slavimo titulu sa tobom!!! Namestaj Tole kad god imas vremena i na fejsbuku okaci, za nas Grobare sta da odigramo na kladzi!!! CRNO BELA DOMINACIJA NAVIKLA SE NACIJA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter