0
Evropske lige

Iguainov prvi gol za Napoli u duelu sa Benfikom /VIDEO/

Objavljeno: 09.08.13 u 23:24

iguain-napoli

Prvenac u dresu Napolija večeras je postigao Gonzalo Iguain, najskuplje pojačanje Napolitanaca u letnjem prelaznom roku, i to u prijateljskom meču protiv Benfike donevši trijumf svom timu od 2:1.

Na utakmici ofigranoj u Napulju ekipa Rafaela Beniteza došla je u vođstvo već u 5. minutu preko Behramija, da bi dva minuta pre kraja prvog poluvremena iskusni štoper Luizao pogotkom iz slobodnog udarca izjednačio na 1:1. Konačnih 2:1 kako smo već napisali postavio je Iguain koji je odlično reagovao na asistenciju Pabla Armera.

Odličnu priliku da donese izjednačenje klubu iz Lisabona imao je Filip Đuričić koji je pred sam kraj meča udarcem sa ivice šesnaesterca pogodio okvir gola. Đuričić je u igru ušao u drugom poluvremenu, dok su od starta meča na terenu od srpskih internacionalaca bili Nemanja Matić, Miralem Sulejmani i Lazar Marković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter