0
Evropske lige

Bajern siguran na početku Bundeslige /VIDEO/

Objavljeno: 09.08.13 u 22:30

roben-riberi

Minhenski Bajern je na startu nove sezone u Bundesligi pokazao svima da će i ove godine biti veoma moćan pošto je bez previše problema savladao vrlo dobru Borusiju iz Menhengladbaha sa 3:1 (2:1).

Već nakon 16 minuta Bavarci su na svojoj Alijanc areni vodili sa 2:0 pošto je Mandžukić duplirao vođstvo koje je četiri minuta ranije Bajernu doneo Roben prelepuim pogotkom. I treći pogodak u prvih 45 minuta bio je delo domaćih fudbalera, tačnije Dantea koji je nespretno savladao Manuela Nojera vrativši tako rezultatsku neizvesnost u ovaj duel.

Međutim, sve dileme oko pobednika otklonjene su u 69. minutu kada je Alaba realizovao jedanaesterac.Međutim, pre toga se desilo više nego zanimljiva scena pošto je samo koji trenutak ranije Tomas Miler promašio penal, tačnije odbranio mu je udarac Ter Štegen, ali je isti igrač koji je skrivio prvi kazneni udarac (Alvaro Domingez) napravio još jedan igrajući rukom u svom kaznenom prostoru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter