0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rad dodelio plakete svojim šampionima Evrope

Objavljeno: 07.08.13 u 19:22
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbalski klub Rad dodelio je plakete četvorici svojih fudbalera koji su sa reprezentacijom Srbije osvojili Evropsko prventsvo za igrače do 19 godina.

Mladi reprezentativci Andrija Luković, Nikola Antić, Uroš Đurđević i Slobodan Urošević  zahvalili su se svom klub i rekli da su treninzi u Radu bili osnova za ostvarenje velikog uspeha.

„Hvala klubu, sadašnjem i prošlom stručnom štabu i svima koji su bili uz nas i koji su nas bodrili. Ovo je još jedan dokaz da se ovde radi fenomenalno“, izjavio je Luković.

Uroš Đurđević je dodao da niko od mladih fudbalera iz reprezentacije neće dozvoliti da ih ovaj uspeh ponese.

„Niko od nas u timu neće poleteti. Svi smo okrenuti ka početku prvenstva, mladi smo i željni dokazivanja“, naglasio je Đurđević i odgovorio na pitanje novinara da još uvek ne zna da li ostaje u klubu i da je koncetrisan samo na početak prvenstva.

Generalni direktor ‘građevinara’ Nenad Popović je rekao da je klub ponosan što je dao toliko reprezentativaca, šampiona Evrope.

„Raditi u fudbalu je ogromna privilegija, a pogotovo kada oko sebe imate ovakve momke. Mi smo ponosni na njih i otvoreno kažemo da su oni ovaj uspeh zaslužili. Nadam se da je ovo njima samo prvi uspeh u nizu reprezentativnih trofeja, a voleo bih i da se druge reprezentativne selekcije pripremaju na našem stadionu, kao što je to sada bio slučaj“, istakao je Popović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter