0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ivanov definitivno u Bazelu

Objavljeno: 07.08.13 u 14:32
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Defanzivac srpskog šampiona dobio dozvolu kluba da ode u Švajcarsku.

Bugarin Ivan Ivanov u poslednje vreme pruža katastrofalno slabe partije, a kao razlog takvog pada forme navodi se njegova želja da napusti Partizan. Zbog toga je odbio da odigra meč protiv Širaka u Jermeniji, a onda je u Bugarskoj bio direktni krivac za drugi pogodak Ludogoreca.

Ipak, sportski direktor Partizana Albert Nađ tvrdi kako te dve stvari nisu povezane, već da je po sredi slučajnost i otkrio da je Ivanov dobio dozvolu da ode u Bazel.

„Pre nekoliko trenutaka je donešena odluka da Ivanovu dozvolimo odlazak u Švajcarsku, gde bi u narednih nekoliko dana trebalo da završi transfer s Bazelom.“

On je za ove dve godine opravdao svaki minut proveden u Partizanu i nikada neću da sumnjam da li je namerno igrao loše. To od njega ne možete da očekujete, već je po sredi samo slučajnost – rekao je Albert Nađ, ne želeći da otkrije koliko će crno-beli dobiti od švrajcarskog tima na ime obeštećenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter