8
Intervju

Ninković za HotSport: Ne znam kako bi ocu izašao pred oči da sam otišao u Partizan

Objavljeno: 06.08.13 u 16:35
FOTO: HotSport
FOTO: HotSport

Imali smo veliko zadovoljstvo da nam u goste dođe povratnik u srpski fudbal i najveće pojačanje Crvene zvezde u ovom prelaznom roku Miloš Ninković.

Spontan i opušten, bez dlake na jeziku Miloš je u razgovoru sa novinarkom Jovanom Andrić govorio o dolasku u Zvezdu, tremi pred prvu utakmicu pred Delijama na Marakani, a neizbežna tema bio je revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope u kome crveno – beli protiv Černomreca jur dva gola zaostatka.

„Oni nikad nisu igrali pred takvom publikom i neće im biti nimalo svejedno kada budu trebali da istrče na pred prepunu Marakanu. To bi uz našu dobru igru trebalo da bude dovoljno da napravimo dobra rezultat i plasiramo se u poslednju rundu kvalifikacija“ kazao je Ninković.

Pored „novinarskih“, Milošu su posetioci našeg, kao i portala mojacrvenazvezda.net postavljali pitanja na koja je on sa zadovoljstvom odgovorio.

Ipak možda i najjači utisak na prvotimca Zvezde ostavila je beskrajna podrška Delija koju je dobio.

0
0

8 Komentara

  1. A sine ko je tebe zvao u Partizan,zasto svi imate istu pricu.Razumem da si nam bio interesantan,pa ajde.a to sto si reprezentativac,pa znamo svi kako.Jak menadzer i eto repke.Igrom slucaja znam da kad si dobio poziv za reprezentaciju mislio si da je sprdnja.Ziv bio mladi covece.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li mozemo dati 2 gola a ne primiti ni jedan u revansu protiv Cernomoreca , od tebe trazim samo da se boris kao lav!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakav je bio tvoj prvi osecaj kad si izasao na travu Marakane protiv Islandskog Ibv??? I sta za tebe znaci igrati za Crvenu Zvezdu???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter