0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Miljaš veruje u pobedu od 2:0

Objavljeno: 05.08.13 u 11:28
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crvenoj zvezdi je u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope u kojem će u četvrtak na Marakani dočekati ukrajinski Černomorec biti potreban trijumf od najmanje dva gola razlike kako bi se plasirala u narednu rundu (poraz od 3:1 u prvom meču), a kapiten Nenad Milijaš je uveren da njegovi saigrači i on mogu da naprave podvig.

„Čeka nas pakleno težak zadatak, ali sve dopk postoji šansa nemamo nameru da se predamo. Verujem da će stadion biti pun  jer nas očekuje veoma važna utakmica. Mladi igrači će imati priliku da skupe neprocenjivo iskustvo i dobro je da svi u ekipi verujemo da možemo do preokreta i pobede od 2:0“ – rekao je Milijaš za Žurnal.

Iskusni vezista je svojim partijima u prva tri meča u sezoni relativno zadovoljan, ali tvrdi da može daleko bolje u nastavku takmičarske godine. Milijaš očekuje da će ponoviti golgeterski učinak iz prošle sezone, ali i da će ekipa imati bolje rezultate odnosno da će konačno osvojiti titulu prvaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter