0
Evrokupovi

Grigorčuk preti Zvezdi izbacivanjem

Objavljeno: 05.08.13 u 16:57

roman-grigorcuk

Roman Grigorčuk, trener Černomoreca, uveren je da će njegov tim izbaciti Crvenu zvezdu iz daljeg toka kvalifikacija za Ligu Evrope, a razlog za optimizam vidi u trijumfu njegove ekipe u Odesi od 3:1.

„Imamo sve što je potrebno da Zvezdu izbacimo iz kvalifikacija, čak i ako mnogi misle da nismo sposobni da to uradimo, učinićemo sve što je u našoj moći. Ako moramo da „izginemo“ na Marakani, neka tako i bude. Nikada nisam voleo da predviđam rezultate utakmica, to je nešto što može negativno da utiče na sve nas. Ja samo znam da nas čeka jedna veoma teška utakmica. To mogu da potvrdim“ – istakao je Grigorčuk.

Meč između Crvene zvezde i Černomoreca je na programu u četvrtak od 20.30 časova na našem najvećem stadionu pred verovatno prilično popunjenim tribinama pošto je i pored velike vrućine u Beogradu danas vrlo dobro tekla prodaja ulaznica za utakmicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter