in ,

U Humskoj nema gužve, u Ljutice Bogdana redovi

marakana-blagajne

Potpuno različito raspoloženje vlada među navijačima Partizana i Crvene zvezde uoči revanš mečeva koje će ovi klubovi odigrati u utorak odnosno četvrtak u okviru evropskih takmičenja.

Dok ispred blagajni na stadionu u Humkoj uopšte nema gužvi, u Ljutice Bogdana su i pre podneva počeli da se stvaraju redovi uprkos velikoj vrućini u Beogradu. Međutim, ovakav sled događaja ne mora ništa da znači pošto je i za meč Partizana protiv Širaka slabo išla prodaja ulaznica pa se na dan utakmice okupilo više od 25.000 gledalaca, a nema sumnje da će i Crvena zvezda imati ogromnu podršku navijača.

Ulaznice za meč između Partizana i Ludogoreca prodavaće se danas do 19 časova i sutra do početka meča po ceni od 500 (jug i sever), 1.000 (bokovi istoka i zapada), 1.200 (centralni delovi istoka i zapada) i 5.000 dinara za lože.

Na Marakani su ulaznice nešto jeftinije odnosno na sever i jug možete da uđete za 300 dinara, istok košta 400, a zapad 600 dinara. Ulaznice će se do srede prodavati od 10 do 17 časova, a na dan utakmice od 10 pa do početka meča (20.30h).

Podsećamo da će Partizan u duelu sa Ludogorecom pokušati da nadoknadi gol minusa iz prvog meča (2:1), dok će Crvena zvezda imati nešto teži zadatak u svoboju sa Černomorecom pošto je u Odesi poražena sa 3:1.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Luković i Rodić dobili konkurenciju

Mihajlović: Rano je za omladince u A timu