0
Evropske lige

Fauler, Suarez, Fejsa na meču odigranom u čast Stivi Džija

Objavljeno: 03.08.13 u 18:21

dzerard-liverpul-olimpijakos

Liverpul je odlučio da se svom „doživotnom“ kapitenu Stivenu Džerardu koji je nedavno produžio ugovor sa „crvenima“ na još dve godine oduži utakmicom protiv Olimpijakosa koja je organizovana u njegovu čast. ovo naravno nije oproštajna utakmica legendarnog engleskog fudbalera pošto će on i u naredne dve sezone pokušati da pomogne svom timu da ostvari što bolji rezultat u Premijer ligi.

Na kraju je Liverpul u utakmici u kojoj je rezultat bio u drugom planu trijumfovao sa 2:0 golovima Džoa Alena i Džordana Hendersona. Pored toga viđena su još tri zanimljiva detalja, dva za ceo svet i jedan za srpske ljubitelje fudbala – Luis Suarez je odigrao poslednjih pola sata nakon što je ušao sa klupe, Robi Fauler je dobio priliku da ponovo odigra makar 20 minuta u dresu voljenog kluba, dok je u timu Olimpijakosa od početka do kraja bio Ljubomir Fejsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter