0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

Rašović vidi način za prolazak u naredno kolo

Objavljeno: 01.08.13 u 11:12
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener Partizana Vuk Rašović nije se složio sa konstatacijom jednog od novinara koji ga je na konferenciji za medije posle meča sa Ludogorecom (pobeda Bugara 2:1) pitao zbog čega je njegov tim odigrao tako loše.

„Vaš je utisak da smo odigrali loše. Ali, imali smo nekoliko dobrih šansi i parirali smo Ludogorecu. Nismo dobro reagovali kod izjednačujućeg gola rivala, a drugi pogodak smo primili iz greške, bez šanse Bugara. Zato vidim našu priliku u revanšu, vidim način da pred našim navijačima prođemo u četvrto kolo kvalifikacija“ – kazao je Rašović.

Kao po pravilu svi naši timovi kada neočekivano povedu svim silama pokušavaju da odbrane to vođstvo pa se u tu svrhu povuku na svoju polovinu terena.

„Povukli smo se, verovatno iz psiholoških razloga. Primili smo gol na način na koji sam upozoravao igrače. Znali smo da se igrači Ludogoreca pojavljuju iz drugog plana. Ponavljam, drugi gol je plod greške“ – objasnio je mladi stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter