0
Evrokupovi

Partizan poražen od Ludogoreca

Objavljeno: 31.07.13 u 21:25

ADC_parti_lud7-31-13_101

Fudbaleri Partizana izgubili su u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona od bugarskog šampiona Ludogoreca sa 2:1, a u revanšu će biti i bez pomoći Miloša Jojića koji je isključen.

Partizan je počeo meč bez Erika Đembe Đembe koga su mnogi očekivali u startnoj postavi, ali su zato tu bili Grbić, Gulan i Obradović: Lukač – Aksentijević, Obradović, Ivanov, Gulan – Marković, Jojić – Grbić, Saša Ilić, Ninković – Šćepović. S druge strane Ludogorec je krenuo u meč u sledećoj postavi: V. Stojanov – Žunior, Barte, Moci, Minev – Đakov, Marselinjo, Zlatinski – Abalo, I. Stojanov, Bezjak.

U prvom poluvremenu nismo videli preterano zanimljivu igru, Ludogorec je na startu imao ofanzivu, ali je Partizan na sredini prvog dela igre umirio igru. Nije bilo nijedne prilike za crno-bele, dok je Ludogorec imao nekoliko polušansi.

Drugo poluvreme je bilo mnogo zanimljivije, počelo je šansom za Ludogorec koju je propustio Marselinjo, a dva minuta nakon propuštene šanse Brazilac pravi grešku u defanzivi (49. minut), pas Šćepovića je bio loš, ali je lopta na kraju stigla do Saše Markovića koji trese mrežu domaćeg tima. Sve je delovalo idealno… Ali nije dugo trajalo.

U 54. minutu Ludogorec dolazi do izjednačenja, Marselinjo postiže gol i iskupljuje se za grešku od pre pet minuta. Sjajna akcija Bugara, lep pas Stojanova i rutinska realizacija Marselinja. A u 67. minutu velika greška odbrane Partizana, koja je očajno procenila jednu dugu loptu, do koje dolazi rezervista Aleksandrov pre Milana Lukača koji je pokušao da ispravi grešku svojih saigrača. Aleksandrov je lagano prošao pored Lukača i zatim azatresao mrežu za 2:1.

Do kraja meča, Jojić dobija crveni karton (drugi žuti), a Lukač je spasio crno-bele u 88. minutu kada je u idealnoj šansi bio još jedan rezervista Fabio. U drugom minutu nadoknade mogli su crno-beli do izjednačenja, ali je slabo šutirao Šćepović koji je i oklevao u ovoj situaciji. Debitovao je i Erik Đemba Đemba za Partizan na ovom meču, pošto je ušao sa klupe umesto Ninkovića u 65. minutu.

Revanš meč je na programu za šest dana, crno-beli moraju mnogo bolje u Beogradu ako žele da prođu u 4. rundu kvalifikacija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter