0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Nađ: Nismo imali sreće, realno bi bilo nerešeno

Objavljeno: 01.08.13 u 12:30
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Poput Vuka Rašovića i sportski direktor Partizana Albert Nađ tvrdi da je Partizan u sredu u Bugarskoj odigrao daleko bolje nego protiv jermenskog Širaka i da je ostvario aktivan rezultat koji će crno-belima omogućiti da u revanšu igraju na rezultat.

„Partizan je odigrao mnogo bolju utakmicu nego protiv Širaka. U prvom poluvremenu kontrolisali smo utakmicu, pogotovo na sredini terena. Nažalost, brzo smo primili gol nakon što smo ga postigli, nismo izdržali, a Ludogorecov drugi gol nije greška, već je posledica momenta koji nije trebalo da se dogodi, ali se događa. Imamo aktivan rezultat, postigli smo gol, što smo i želeli pre utakmice u Bugarskoj i u Beogradu nas čeka sigurno teška utakmica protiv vrlo ozbiljne ekipe.

U revanšu ćemo igrati na rezultat. Potrebno nam je svakako malo više koncentracije nego što smo je imali u ovoj utakmici, ali mogla je i malo sreća da nas pogleda. U 90. minutu je Šćepa imao priliku, vrlo dobro je šutirao, ali nije uspeo da postigne gol. Najrealnije bi bilo da je utakmica završena nerešenim rezultatom“ – rekao je Nađ.

Sportski direktor Partizana potom se osvrnuo na novajlije, suđenje, revanš…

„Novajlije – Gulan je odlično odigrao, Đemba Đemba će biti veliko pojačanje, Obradović je doneo sigurnost. Hteo bih da napomenem i katastrofalaan kriterijum grčkog sudije, u jednoj mirnoj utakmici je podelio toliko kartona. Po mom mišljenju je to prestrogo, ali mi u dve utakmice imamo dva crvena kartona što je nedopustivo za ovaj nivo takmičenja. Optimista sam pred utakmicu u Beogradu, vraća nam se Mitrović i biće sigurno još bolje. Zadovoljan sa generalno angažovanjem igrača, sa Erikom smo mnogo dobili i u jednom momentu smo potpuno dominirali na sredini terena. Presekao nas je drugi gol“ – kazao je Adi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter