0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lekić: Pomozimo Hajduku iz Kule

Objavljeno: 01.08.13 u 12:25
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dragoljub Lekić predsednik Zajednice Super lige Srbije izrazio je želju da se danas obrati medijima povodom slučaja Hajduka iz Kule.

„Danas je specifičan dan za srpski fudbal. Sa jedne strane bi trebalo da budemo srećni jer naša omladinska reprezentacija igra  finale Evropskog prvenstva, a sa druge imamo problem Hajduka iz Kule. Hajduk je klub sa tradicijom dugom 101 godinu, koji je pored Zvezde i Partizana najstandardniji  superligaš.  Još uvek imamo vremena da pomognemo ovom klubu.

Zato apelujem na sve ljude iz Kule koji su u mogućnosti da prolongiraju potraživanja, da pomognu klubu. To je veliki problem srpskog fudbala, koji nažalost može da zadesi i druge klubove. Dužnost svih nas koji smo u Zajednici  je da sprečimo da se takve situacije dese. Iskreno se nadam da će ovaj problem dobiti adekvatan medijski prostor, jer zaista to zaslužuje“ – zaključio je Lekić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter