0
Evrokupovi

Rašović: Znamo šta nas čeka

Objavljeno: 30.07.13 u 19:37

20130730_192916

Fudbaleri Partizana sutra počinju dvoboj sa šampionom Bugarske Ludogorecom u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Trener crno-belih Vuk Rašović izjavio je da je ovo tek prvo poluvreme, ali da želi da ekipa napravi dobar rezultat pred revanš u Beogradu.

„Znamo šta nas čeka protiv Ludogoreca. Ovo je prvo poluvreme. Znamo kako igra Ludogorec, pokušaćemo da odigramo dobro i napravimo aktivan rezultat za revanš u Beogradu“izjavio je trener Partizana.

Ludogorec je promenio trenera, a Rašović naglašava da je ta promena dobro uticala na Bugare.

„LUdogorec je promenio trenera, ali ne i igrače. Znamo kako su igrali kod starog, ali i kako igraju pod vođstvom novog trenera. Njima se posrećila ta promena na klupi“, nastavio je Rašović.

Bugarski štoper Ivan Ivanov je odbio da na konferenciji za medije pred prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona priča na srpskom jeziku, već je to uradio na bugarskom uz konstataciju „da se nalazi u Bugarskoj i da će pričati na maternjem jeziku“.

Ivanov mnogo znači ekipi na terenu, ali i njegovo poznavanje bugarskog fudbala dosta će pomoći stručnom štabu Partizana.

„Ivan i ja pričamo svaki dan, on je veoma bitan šraf u našoj ekipi“, rekao je strateg crno-belih.

Bugarski reprezentativac u dresu Partizana Ivan Ivanov kaže da nema mesta emocijama iako će igrati protiv svojih zemljaka.

„Nema emocija zato što sam u Bugarskoj, nikada nisam igrao protiv Ludogoreca i biće mi zanimljivo sada po prvi put. Ni na ovom stadionu nisam igrao tokom karijere, oni su tada bili u trećoj ligi“, kaže Ivanov.

Defanzivac crno-belih upoznao je ekipu sa kvalitetima Ludogoreca.

„Treneru sam objasnio sve pojedinosti u vezi sa Ludogorecom, a mlađe sam upozorio na individualne kvalitete protivnika“, rekao je Ivanov.

Bugarin nije želeo da priča o eventualnom transferu.

„Neću da pričam o transferu, skoncentrisan sam samo na utakmicu sa Ludogorecom“, konstatovao je Ivanov.

Sutrašnja prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Ludogoreca i Partizana igra se u Razgradu od 19.30 po srednjeevropskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter