0
Domaći fudbal

Martinović: Došao sam da vratimo titulu

Objavljeno: 30.07.13 u 14:18

martinovic-predstavljanje

Nakon Arauha i Omege koji su predstavljeni u ponedeljak, na Marakani je danas promovisan i treći defanzivac koji je prethodnih dana potpisao ugovor sa Crvenom zvezdoim – Novak Martinović.

Sportski direktor Zoran Stojadinović naveo je da od Novaka očekuje da znanjem i iskustvom osigura poslednji bedem ispred Bajkovićevog gola.

„Martinović je fudbaler koga ne treba posebno predstavljati. Fudbalska javnost vrlo dobro zna o kome se radi. Ime je stekao igrajući za rumunsku Steauu, i sada želi da se dokaže i u svojoj zemlji. Raduje njegova odlična trenutna fizička sprema i skoro je izvesno da će Novak putovati sa ekipom U Odesu. Potpisao sam sertifikat i očekujem da uspemo da završimo svu potrebnu papirologiju u predviđenim rokovima, kako bi se novi igrač stavio na raspolaganje treneru Stojanoviću“ – istakao je Stojadinović.

Dobri rezultati testiranja po kojima Martinovićeva potrošnja kiseonika iznosi 67, a fleksibilnost 18 posto proističu iz toga što je novi defanzivac crveno-belih do nedavno bio u takmičarskom ritmu.

„Poslednji meč odigrao sam pre oko mesec dana. Imao sam lepu sliku o tamošnjem fudbalu, međutim iz mnogo razloga nije bilo sve onako kako sam očekivao. Ni fudbalski, ni po načinu života u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu“ – rekao je prvotimac kluba sa Marakane koji je zadužio dres sa brojem 13.

Motivi povratka u srpski fudbal, odnosno Marakanu su više nego jasni i prepoznatljivi u rečima 28-ogodišnjeg fudbalera.

„Nisam do sada ostvario veliki uspeh u našem fudbalu, i mislim da je sada došlo vreme da ostavim trag igrajući u Zvezdi. Došao sam po pobede, po titule i verujem da će trofeji u narednoj sezoni završiti na crveno-beloj strani topčiderskog brda“ – konstatovao je Novak Martinović.

Martinović je potpisao dvogodišnji ugovor sa Zvezdom i nosiće dres s brojem 13. Na pitanje novinara da li ga je u prethodnom periodu kontaktirao neko iz Zvezdinog „večitog“ rivala Partizana, Martinović je odrično odgovorio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter