0
Ostali sportovi

„Delfini“ lako do četvrtfinala, sledi dvoboj sa Crnogorcima

Objavljeno: 28.07.13 u 18:33

srbija-vaterpolo-himne

Vaterpolo reprezentacija Srbije se bez više problema plasirala u četvrtfinale Svetskog prvenstva koje se održava u Španiji pošto je u meču osmine finala savladala selekciju Rumunije sa čak 13:5  (2:1, 5:1, 3:1, 3:2).

Pitanje pobednika rešeno je već posle prve dve četvrtine kada je naš tim stekao čak pet golova prednosti pre svega odličnom igrom u drugih osam minuta koje su „delfini“ rešili u svoju korist rezultatom 5:1.

Ovakav tokm dešavanja omogućio je selektoru Saviću da u drugih 16 minuta malo odmori nosioce igre u našem timu odnosno da pruži priliku i igračima sa manjom minutažom što su ovi umeli da iskoriste odnosno da mirno privedu meč kraju i čak povećaju prednost za konačnih 13:5.

Po dva gola za Srbiju postgli su Udovičić, Pijetlović, Ćuk, Filipović i Nikić, dok su se po jednom u listu strelaca upisali Rađen, Aleksić i Mandić. Na drugoj stranu Đakonu je dao tri gola, a pojednom su našu mrežu pogađali Đakonu i Busila.

Četvrtfinalni meč sa selekcijom Crne Gore, koja je ranije tokom dana lako savladala Kanadu, zakazan je za utorak, 30. jul, sa početkom od 20.15 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter