0
Domaći fudbal

Veliko interesovanje na Marakani za sezonske karte

Objavljeno: 26.07.13 u 13:42

marakana-sezonske-karte

Već od ranog jutra ispred ulaza u prostorije marketinga Crvene zvezde, odnosno Servisa za članstvo na zapadnoj tribini Marakane stvorila se velika gužva. Trideset i „kusur“ stepeni nije sprečilo armiju navijača da strpljivo u redovima čekaju obnovu i prodaju sezonskih karata. Ni bledo izdanje izabranika Slaviše Stojanovića na Islandu nije uticalo na interesovanje pristalica crveno-belih i sudeći po današnjem danu, Crvena zvezda će u narednoj kao i skoro čitavu deceniju unazad biti ubedljivo najgledaniji srpski klub.

U redovima šarolika „ekipa“, od onih starijih koji pamte otvaranje Marakane, do onih koji su rođeni početkom 90-ih. Roditelji sa decom, devojke i starije osobe po džentlmenskom „sporazumu“ imaju prednost u odnosu na ostale. Vreme brže prolazi uz priču o timu, utakmicama koje nam slede, novim dresovima, pojačanjima…

Takođe, zbog velikog interesovanja Crvena zvezda obaveštava navijače da će svi koji do 16 časova i 45 minuta dođu na stadion imati priliku da obnove ili kupe godišnju ulaznicu. Nakon navedenog vremena Servis za članstvo neće primati nove stranke, izuzev onih koji su se tu zatekli do 15 minuta pre 17 sati. Napominje se još i da će Servis za članstvo raditi i u subotu 3. avgusta, u terminu koji će biti objavljen naknadno.

Istovremeno na južnoj tribini stadiona Marakana postavljene su stolice kako bi naš najveći stadion potpuno spreman dočekao septembarski duel reprzentacija Srbije i Hrvatske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter