0
TimeOut

Ronaldo slomio ruku dečaku u Engleskoj

Objavljeno: 24.07.13 u 13:15

ronaldo-slobodnjak

Real Madrid je prvu prijateljsku utakmicu odigrao protiv Bornmuta i savladao je englesku ekipu sa 6:0, ali će meč ostati upamćen po tome što je Kristijano Ronaldo slomio ručni zglob dečaku koji je posmatrao utakmicu.

Naime, Portugalac je promašio gol posle slobodnog udarca izvedenog sa oko 30 metara, a lopta koja je letela velikom brzinom pogodila je dečaka koji je sedeo na tribinama iza gola. U prvi mah dečak nije bio ni svestan da je doživeo prelom nego je tek posle utakmice otišao na pregled u bolnicu gde mu je stavljen gips.

„Bilo je veoma bolno. Rekao sam drugarima, ali nisu mogli da poveruju. Ronaldo je najskuplji fudbaler sveta i slomio mi je ruku. Video sam da lopta ide ka meni. Prošla je pored stative i pogodila bi me u lice da se nisam zaštitio rukom. Moj otac je sedeo pored mene i izmakao se, pa me je lopta pogodila svom snagom“ – rekao je Čarli za list „San“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter