in , ,

Kolaković: Rano je za prognoze

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije, aktuelnog šampiona Evrope, Igor Kolaković izjavio je da se njegovi izabranici neće zanositi odbranom titule.

„Rano je za prognoze. Pripreme tek počinju i prvo ćemo morati da vidimo u kakvim će sastavima biti ostale ekipe. Ići ćemo utakmicu po utakmicu, ne zanosimo se time da odbranimo zlatnu medalju već da svakoga napadnemo u svakom trenutku“, izjavio je Kolaković.

Odbojkaši Srbije će se pripremati u Beogradu do 1. avgusta, a potom putuju u Kranjsku goru.

„Nadam se da će svi biti orni i zdravi, Evropsko prvenstvo je veliki izazov i velika inspitracija“, ističe selektor Srbije.

Još jedna Svetska liga je za nama, a srpski odbojkaši nisu uspeli da izbore plasman na finalni turnir. Kolaković se ipak nada dobroj atmosferi pred početak priprema za EP.

„Oseća se blaga gorčina zbog toga što se nismo plasirani na finalni turnir Svetske lige, ali ipak se nadam jako dobroj atmosferi. Imali smo nešto više od dve nedelje odmora, što do sada nije bilo uobičajeno i verujem da su se igrači zaželeli rada“, zaključio je Kolaković.

Evropsko prvenstvo će se odigrati u Danskoj i Poljskoj od 20. do 29. septembra. Srbija je u C grupi sa selekcijama Slovenije, Finske i Holandije.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Uživo: Partizan – Širak 0:0 (kraj)

„Kockar“ hakovao sajt KSCG zbog kosova