0
Košarka

Fener potpisao Bjelicu

Objavljeno: 22.07.13 u 15:24

bjelica-nemanja

Pre samo nekoliko sati smo izvestili da se Nemanja Bjelica nalazi na korak od potpisivanja ugovora sa turskim Fenerbahčeom, a upravo se to desilo u ponedeljak oko podneva kada je srpski internacionalac stavio paraf na trogodišnju saradnju sa „žuto-plavima“. Potvrdu ove vesti dao je njegov menadžer Bojan Tanjević.

„Pregovori su trajali duže od dva meseca i bili su veoma naporni. Nije tajna da je za Nemanju ozbiljno bila zainteresovana i Barselona, imali su sjajnu ponudu i plan za njega, ali su presudili uticaj i prisustvo Željka Obradovića“, rekao je Tanjević za Mondo.

Ipak cela priča nije završena pošto Fener mora da se dogovori sa Laboral Kućom oko obeštećenja pošto Bjelica ima važeći ugovor sa ovim klubom do 2015. godine.

Tanjević je objasnio i da će srpski košarkaš imati mogućnost da ukoliko se pojavi interesovanje (draftovan od strane Minesote) 2015. godine pređe u NBA ligu pod povoljnim uslovima odnosno Fener neće tražiti basnoslovno obeštećenje koje američki klubovi ne mogu da plate.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter