0
Fudbal

Kabaj nova meta Junajteda, Karik tobdžija?

Objavljeno: 21.07.13 u 22:24

Yohan Cabaye 2-1739526

Mančester Junajted za sada bezuspešno pokušava da dovede centralnog veznog fudbalera, propao je pokušaj da se dovede Alkantara, zatim je Fabregas rekao da ne mrda iz Barse, Felainija Everton ne da za sada, pa je Dejvid Mojes odlučio da pošalje ponudu za Joana Kabaja, vezistu Njukasla.

Za jednog od najboljih fudbalera svraka crveni đavoli su voljni da plate 18 miliona funti i takva ponuda je danas poslata na adresu Njukasla. Sada je sve na Alanu Pardjuu, ali je veliko pitanje da li će ga on prodati, pošto je Kabaj bio meta i Monaka i PSŽ-a, ali je i jednima i drugima poručeno da francuski reprezentativac nije na prodaju.

Da li Njukasl samo tvrdi pazar i želi da od zainteresovanih klubova izvuče što veću svotu novca? Veoma je moguće, a kada smo već kod svraka da vam prenesemo i informaciju da Papis Sise napušta klub zbog glavnog sponzora koji zajmi pare uz kamatu a to nije u skladu sa njegovim verskim uverenjima. Njukasl ga zato prodaje i dovodi čak tri igrača da ga zamene, Bafetambija Gomisa iz Liona, Andrea Žinjaka iz Marseja i Darena Benta iz Aston Vile.

I za kraj iz Junajteda stiže i informacija da bi Dejvid Mojes mogao da proda Majkla Karika i to, ni manje ni više, nego Arsenalu! Venger je prema informacijama iz nekih medija poslao ponudu za njega.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter