0
Fudbal

Grande Mirko postaje đavo?

Objavljeno: 21.07.13 u 19:21

mirko-vucinic-2-juventus-serie-a

Mančester Junajted se izgleda pomirio sa odlaskom Vejna Runija, a potvrda za to je i poslata ponuda Juventusu za Mirka Vučinića vredna 15 miliona funti. Priče o dolasku Gereta Bejla nisu baš osnovane, jer Velšanin i mnogo košta, a i pre će ga Totenhem dati Realu nego Junajtedu.

Runi će verovatno otići sa Old Traforda, mnogi na Ostrvu i dalje veruju da će njegova sledeća destinacija biti Čelsi. Zato Dejvid Mojes traži zamenu, iako u timu pored Van Persija ima i Velbeka i Čičarita, a Vučinić bi zaista mogao da bude pun pogodak.

Mediji u Italiji ne mogu da veruju da Juve prodaje crnogorskog reprezentativca koji je jedan od najzaslužnijih za osvojeni Skudeto prošle sezone… Ali dolaskom Teveza i Ljorentea mnogi su postali višak pa će napustiti staru damu, jer nemaju nameru da sede na klupi. Pored grande Mirka tu su i Matri i Kvaljarela, a pominje se i odlazak Đovinka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter