0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

Bledo izdanje srpskog šampiona

Objavljeno: 17.07.13 u 17:12
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaleri Partizana u prvom meču druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona odigrali su na gostovanju u Jermeniji 1:1 sa domaćim Širakom.  Strelac za domaće bio je u 46. minutu Hakobjan, dok je izjendačenje crno – belima doneo Volkov u 92. minutu.

Bilo je to izuzetno bledo izadnje srpskog šampiona kod koga je najbolji igrač svakako bio golman Lukač koji je u tri navrata spasio svoj tim.

Ipak pored loše igre u odbrani, koja teško da može da ima veze sa ne igranjem Ivanova,  Vuka Rašovića trebalo bi da zabrine krajnje apatična igra u srednjem redu i napadu gde praktično iz igre njegovi puleni nisu stvorili ni jednu izglednu šansu.

Dva pokušaja iz prekida bilo je sve što su beogradski crno – beli uradili u napadu na ovom meču.

Realno gledano igrači Širaka su daleko od ozbiljne klase ali i takvi kakvi su oni su izuzetno namučili crno – bele.  Sada predstoji revanš za sedam dana u Beogradu, Partizan ima rezultat koji ga vodi dalje i bilo bi ravno katastrofi ukoliko ne bi obezbedili plasman u dalji tok takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter