0
Evrokupovi

Kraj: Volkov izjednačio, Širak – Partizan 1:1

Objavljeno: 17.07.13 u 11:40

Untitled4

KRAJ UTAKMICE: ŠIRAK – PARTIZAN 1:1 – Bledo izdanje srpskog šampiona koji je na kraju srećno stigao do 1:1 što bi trebalo da bude sasvim dovoljno za plasman u narednu rundu kvalifikacija. Ipak igra crno – belih treba da zabrine Vuka Rašović jer njegov tim niti u jednom trenutku nije delovao opasno

90′ + 3 GOOOOL 1:1 Volkov! I kada je izgledalo da će Partizan sa minusom čekati revanš, gol postiže Vladimir Volkov i donosi olakšanje pristalicam crno – belih

85′ Konačno dobra šansa za crno – bele. Glavom je oštro šutirao Stanković ali je golman domaćih bio na pravom mesu i izboksovao loptu u korner.

79′ Poslednja izmena kod domaćih. Mirktčjan menja Damea Diopa

76‘ Malbašić u igri umesto kapitena Ilića.

71′ Kako sada stvari stoje crno – beli teško da mogu da pronađu put do gola domaćih. Sa druge strane Fofana pravi dar-mar u odbrani Partizana ali na sreću bez realizacije. Druga izmena u Širaku: Abau menja strelca, Hakobjana.

62′ Izmena u Širaku. Umesto krila Barikjana, koji je imao jednu lepu šansu u prvom poluvremenu, ušao je reprezentativac Kenije Odhijambo. I samo dva minuta kasnije nova sjajna šansa za širak ali je šut Hakobjana odbranio Lukač.

48′ GOL 1:0 za Širak! Tek što je počelo drugo poluvreme Lukač je kapitulirao. Hakobjan je sa oko 15 metara preciznim udarcem poslao loptu u mrežu crno – belih.

46′ Dve promene u Partizanu na početku drugog dela igre. Marko Šćepović i Brašanac menjaju Ninkovića i Luku

POLUVREME U JERMENIJI – Partizan može biti zadovoljan rezultatom nakon prvih 45 minuta, pošto su domaćini u 33. minutu igre propustili sjajnu šansu za gol. Nakon svega utisak je da crno – beli ne igraju kako se to od njih očekuje i Rašović će svakao morati da napravi korekcije kako bi u nastavku poboljšao igru svoje ekipe.

45’+3 Žuti kartan za crno – bele dobio je Marković nakon bespotrebnog starta na sredini terena nad Fofanijem

36‘ Mogli su crno – beli do gola kada je kiksnuo golman domaćih ali je bio priseban Hovhanisjank. Odmah nakon toga i Luka je bio u prilici ali je slabo šutirao glavom.

33′ Lukač spasio Partizan. Prvu šansu iz katoegorije stopostotnih propustili su igrači Širaka. Prvo je Lukač odbranio zicer Fofani, a da bi potom isti igrač sa oko 4 metra promašio prazan gol.

32′ Muradjan je bio u prilici, ali je ovaj reprezentativac Jermenije iskosa sa leve strane sa oko 12 metara  šutirao daleko pokraj gola Lukača.

30′ I Ninković je oprobao šut. Distanca oko 30 metara ali je nakon slobodnog udarca popularni Džigi poslao loptu daleko pored gola.

25′ Još uvek se ništa značajno ne dešava u Jermeniji. Lopta je uglavnom na sredini terena. Prvi put Lukač je ugrožen nakon što je Barikjan oprobao svoj šut sa distance, ali nije bilo poteškoća za golmana Partizana.

15′ Od uslovno rečeno većih uzbuđenja treba izdovjiti dva kornera crno – belih koje je izveo Ninković ali bez većih opasnosti za gol domaćih.

12′ Posle uvodnog dela utakmice nije bilo većih uzbuđenja. Za sada blagu terensku inicijativu imaju fudbaleri Širaka.

1′ Počela je utakmica u Jermeniji.

Šestostruki uzastopni šampin Srbije beogradski Partizan danas od 15 sati u Jermeniji započinje svoj evropski put. Prva prepreka ka zacrtanom cilju odnosno plasmanu u grupnu fazu Lige šampoina je ekipa Širaka.

12:50 Prema poslednjim informacijama koje nam stižu iz Jermienije, bugrski štoper Ivan Ivanov odbio je da bude u postavi za utakmicu sa Širakom.

„Ivanov je malopre saopštio treneru Vuku Rašoviću i sportskom direktoru Albertu Nađu kako nije spreman da igra. Kaže da nije spavao crelu noć i da fizički i psihički nije spreman.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nama takvi igrači nisu potrebni, a on će sigurno snositi sankcije za ovakav potez. Ono što je ovde veoma bitno je to da Ivanon nije prodat Bazelu, već u t timu neće biti isključivo zbog svoje odluke“ kaže član UO Partizana Ratomir Babić.

Crno – beli važe za apsolutne favorite i sada je na četi Vuka Rašovića da na terenu to i potvrdi. Trene crno – belih želi pobedu kako bi mirno za nedelju dana odradili revanš susret pred domaćim navijačima.

„Očekujem da igrači uđu u meč maksimalno koncentrisani, U Evropi nema slabih protivnika, pa nam je zbog toga potreban maksimalan pristup. Poštujemo sve protivnike, ali ukoliko budemo na nivou kao tokom pripremnih utakmica mnogo stvari će od nas zavisiti“ rekao je Rašović neposredno pred polazak u Jermeniju.

Obezbeđen je i prenos utakmice koju će svi ljubitelju fudbala moći da prate na prvom programu RTS.

Širak: Harutjunjan – Kadio, Kjere, Hovhanisjank, Davtjan – Hakobjan, Aleksanjan, Muradjan, Diop – Fofana, Barikjan

Partizan 4-2-3-1: Lukač – Volkov, Stanković, Ostojić, Aksentijević – Jojić, Marković – Ninković, Ilić, Luka – Kojić

Sudija: Libor Kovarik iz Češke

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter